video Video's Roel van Deursen

De Talentenkaravaan komt eraan

De Talentenkaravaan komt eraan! Komende maanden rijdt een grote Amerikaanse gele schoolbus in opdracht van de gemeente Rotterdam kriskras door een aantal wijken en buurten van Rotterdam, op zoek naar misschien wel jouw talent!

Rotterdam - Ingrid Hoogstraten van Mens Centraal legt in dit promofilmpje aan Joop van der Hor uit waarom de Talentenkaravaan is opgezet. Heb jij geen talent? Nou ‘Ech Wel’. Iedereen beschikt over zichtbare of nog onontdekte talenten waar ook andere Rotterdammers niet alleen benieuwd naar zijn, maar er misschien ook iets van kunnen opsteken. 

Zo bakt Joyce de Lima uit Zuidwijk de lekkerste taarten en kookt zij voor eenzame ouderen in Zuidwijk. Vrijwilliger Martin doet aan houtbewerker in de Cultuurwerkplaats in de Tarwewijk, Sita Malhoe organiseert leuke middagen voor de Hindoestaanse gemeenschap in Delfshaven en de dames van HartenLief steunen mensen met borstkanker. Ook andere 55-plussers stellen hun talent in dienst van hun omgeving. Gewoon een boodschapje voor de buurvrouw meenemen is al een talent, net als het (be)schilderen van een tuinschutting of lekker jeu de boules spelen met andere buurtbewoners.

Oudere Rotterdammers hoeven niet eenzaam te zijn, maar je moet er soms wel je huis voor uit. In het park op een bankje zitten en zie……… je hebt zo aanspraak! En waar praat je dan over? Misschien wel over het nieuwe Feyenoordstadion of die aardige meneer op nummer 13. Videograaf Roel van Deursen en presentator Joop van der Hor zijn op zoek naar talenten, Jouw talent! Zij komen naar je toe deze zomer! Voor meer informatie; https://www.zorgzaam010.nl/tijdloos-talent https://www.youtube.com/watch?v=DbSHDfxfm84

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden