Logo debotlek.nl


Karatevereniging 'Kiritsu' opent haar deuren

Karatevereniging Kiritsu opent op woensdag 10 mei om 19.00 opent haar deuren. Bij Kiritsu wordt het Kyokushinkai Karate (full contact) beoefend. Er worden lessen zowel aan de jeugd (vanaf 6 jaar) als aan de volwassen gegeven.

Regio - Kyokushinkai staat voor: gaan tot het uiterste, eerlijkheid en samenwerking.
Bij de jeugd wordt op een speelse manier respect, discipline en de beginselen van het karate bijgebracht. Geduld, zelfbeheersing, respect voor zichzelf en anderen zijn onderdelen in de sportlessen.
De lessen worden gedraaid door ervaren leraren (René Misdorp 5e dan, Erwin van Wieringen 4e dan en Arjen de Bruin 3e dan). Zij zijn zelf al tientallen jaren bezig met deze mooie sport en willen graag hun kennis overbrengen op de volgende generaties.
Ook kunnen mensen bij Kiritsu terecht voor weerbaarheidcursussen (jeugd en volwassenen). Hier staat zelfvertrouwen centraal en wordt er geleerd om gebruik te maken van fysieke, mentale en verbale technieken om op te komen voor jezelf!

De locatie waar dit allemaal plaats vindt is de Anne Frankstraat 26 te Spijkenisse (Maaswijk). Kom eens kijken en doe een keertje gezellig mee!!!
De trainingstijden zijn voor de jeugd op woensdag van 19.00 tot 20.00 en op zondag van 09.00 tot 10.00 en voor de volwassenen op woensdag van 20.00 tot 21.30 en op zondag van 10.00 tot 11.30.

Reageer als eerste
Meer berichten