Logo debotlek.nl


Een groot deel van het grasveld op de Botreep zal plaats maken voor het multifunctionele permanente beachcourt.
Een groot deel van het grasveld op de Botreep zal plaats maken voor het multifunctionele permanente beachcourt.

Definitief een permanent beachcourt op de Botreep

Het is gelukt! De recentelijk opgerichte Stichting Beachsporten in Hoogvliet (door YUM, ETC en Nikantes) heeft deze week de opdracht gegeven aan het uit Schiedam afkomstige bedrijf RWD Wegenbouw om een multifunctioneel permanent Beachcourt aan te leggen.

Hoogvliet - Het bedrijf start maandag 15 mei met het aanleggen van het Beachcourt. Er zal ook nog een eerste paal, eerste schepmoment georganiseerd gaan worden. Er komen in totaal 2 handbalvelden, 2 korfbalvelden en 2 volleybalvelden die permanent blijven liggen zodat er heel de zomer door diverse verenigingen, scholen en andere partijen van gebruik gemaakt kan gaan worden.
 

Terras

Het beachcourt wordt verfraaid met een mooi betegeld terras van 30 bij 10 meter. Het Beachcourt wordt rondom betegeld door een tegelpad. Ook komt er een ballenhek tussen de Jeu de Boules banen en het Beachcourt. Het zal vermoedelijk op 1 juni opgeleverd kunnen worden. In de maand juni komt dan nog het beachsportmateriaal (aangeleverd door W&H Sports), zoals de palen en de doeltjes voor de handbalvelden.
 

1 juli

Zoals het er nu naar uitziet zal er een officiële opening plaatsvinden op zaterdag 1 juli. Er wordt nog nagedacht over een mooi programma. Daarover zal later meer bekend gemaakt kunnen worden. De Stichting is nog op zoek naar sponsoren. In ruil voor sponsoring kan de Stichting een mooi sponsordoek van 3.00 meter bij 80 cm leveren die bij het Beachcourt opgehangen kan worden. Kijk voor meer informatie op: beachsporteninhoogvliet.weebly.com. Of volg de Stichting via Facebook. Je kunt ook bestuurders van YUM, ETC of Nikantes benaderen voor meer informatie.

Reageer als eerste
Meer berichten