Logo debotlek.nl


Asieldier van Week: poes Lucy

Lucy is een poes van 8 jaar. Een kat die erg op mensen gericht is, ze zit graag op schoot en is oudere kinderen gewend. Andere katten is niet haar ‘ding’ tegenover haar soortgenoten kan ze pittig uit de hoek komen. Er zijn twee soorten katten, ene groep die op soort genoten zijn gericht, en de andere groep die meer op mensen zijn gericht. Lucy is nog speels, en speelt liefst met een touwtje. Ze slaapt overal en nergens, en zoekt zelf een slaapplek op de bank of op bed. Optillen vindt ze niet leuk, maar accepteert het wel.

Lucy zat 2 jaar geleden ook in het asiel. De reden retour is een heel gevoelige blaas, en is behandeld voor blaasontstekingen. Ze krijgt nu speciaal voer en doet het er goed op. Een schone kattenbak wordt wel op prijs gesteld. Als de kattenbak niet schoon genoeg is kan dat leiden tot ongewenst gedrag. Gelukkig vindt ze de bakken in het asiel wel schoon genoeg.

Lucy houdt ervan zo nu en dan naar buiten te gaan, maar blijft wel in de tuin. Heb jij een warm bedje voor Lucy? Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam.

Reageer als eerste
Meer berichten