Logo debotlek.nl


Doe mee aan 'Halve van Hoogvliet'

Vaders kunnen dit jaar op een bijzondere manier worden geëerd. De Halve van Hoogvliet is op Vaderdag en de hele familie kan meedoen aan de hardloopwedstrijd!

Hoogvliet – Een mooi cadeau voor een sportieve vader: een startbewijs voor de Halve van Hoogvliet. Is je vader een langeafstandsloper? Dan is deelname aan de halve marathon misschien wel iets voor hem. Vaders die dat wat teveel van het goede vinden, kunnen de tien of vijf kilometer lopen. Dat geldt natuurlijk ook voor de moeders!

Kidsrun

Terwijl paps en mams lopen, hoeven de kinderen niet thuis te blijven. Zij kunnen meedoen aan de Kidsrun. De allerkleinsten van vijf tot en met acht jaar lopen de 550 meter, de negen- en tienjarigen de 1100 meter en de oudste kinderen van elf en twaalf lopen zelfs 1700 meter. Zij gaan, net als de ouders, niet met lege handen naar huis. Een mooie medaille ligt voor de deelnemers bij de finish te wachten.

Groene Gordel

Het parcours gaat door de Groene Gordel. Een uitgestrekt natuurgebied met Schotse Hooglanders, een visserijgriend en uitzicht over de Maas. De start- en finishlocatie is op de parkeerplaats Bingerden, nabij het winkelcentrum. In dit winkelcentrum zijn attracties, optredens en je maakt kans op leuke prijzen met verschillende spelletjes.

Loxam!

De Halve van Hoogvliet is onderdeel van het LOXAM Workx Stratenloopcircuit dat uit acht hardloopwedstrijden bestaat. Er zijn in totaal zeven leeftijdscategorieën en je kunt kiezen uit de lange afstanden en de korte afstanden. De snelste lopers maken kans op geldprijzen, en daarnaast maakt iedereen kans op hardloopschoenen van Karhu, tegoedbonnen van Bikespoint Hoogvliet en krijgt iedereen die zich inschrijft voor het hele circuit een hardloopshirt. Inschrijven via www.halvevanhoogvliet.nl. www.wprotterdam.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten