Logo debotlek.nl


Identiteit 12 relschoppers bekend, nieuwe beelden nu online

Identiteit 12 relschoppers bekend, nieuwe beelden nu online

Regio - Elf van de 22 gepubliceerde verdachten hebben zich gemeld na publicatie op politie.nl. Een twaalfde verdachte is na het uitkijken van de beelden herkend door politiemensen en gearresteerd. Op politie.nl staan weer 8 nieuwe beelden.


De twaalf verdachten mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging. Zij gooiden stenen en vuurwerk naar politiemensen en paarden. De verdachten, in de leeftijd van 13 tot 32 jaar, komen uit heel Nederland maar met name uit de regio Rotterdam. De verdachten zijn inmiddels aangehouden of er is een afspraak gemaakt dat ze zich nog voor het weekeinde komen melden.

Het team gaat door met het bekijken en publiceren van beeldmateriaal. Er is politie, OM en gemeente alles aan gelegen dat mensen die afgelopen weekeinde betrokken waren bij de rellen, het komend weekeinde niet in het centrum of bij de Kuip aanwezig kunnen zijn.

Herkent u een verdachte van politie.nl, neem dan contact op met onderzoeksteam 'Coolsingel' via 0800-6070 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem informatie doorgeven kan ook via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Vergeet in uw contact niet het nummer van de foto te noemen!

Reageer als eerste
Meer berichten