Logo debotlek.nl


Een kraanwagen van Peinemann zet het nieuwe KSR scorebord op z'n plaats.
Een kraanwagen van Peinemann zet het nieuwe KSR scorebord op z'n plaats.

Nieuw scorebord blijkt te 'klein'

Het afgelopen vrijdag door een gratis beschikbaar gestelde kraanwagen van de firma Peinemann geplaatste nieuwe scorebord op het Access World Sport Complex van vv Meeuwenplaat, bleek twee dagen na plaatsing al te klein te zijn om de eindstand van de met 10 tegen 0 gewonnen wedstrijd tegen DHZ proper weer te geven.

HOOGVLIET - Trainer Martin Klomp, ook volgend jaar weer eerste oefenmeester van de Meeuwen, was zowel blij met de eindstand als met het door Kok Westerlaken van KSR Holland geschonken nieuwe digitale scorebord. KSR is de hoofd jeugdsponsor van de Meeuwenplaat en is bekend van reparatie en onderhoud van schepen in de Rotterdamse haven.

Trots

Een trotse voorzitter Hans van Staten toonde zich dik tevreden met de positieve ontwikkelingen op zowel sportief als sponsorgebied. "Onze vereniging is gezond en daar zijn we maar wat trots op. De sponsorcommissie onder de bezielende leiding van good old Jan van der Hor (69) werkt daar hart aan en zeker niet zonder succes" aldus de praeses die zondagmiddag in een volle kantine genoot van het kampioenschap van 'collega vereniging' Feyenoord.
Elke keer als oud-international en voormalig Feyenoord spits Peter Houtman in beeld kwam glommen de Meeuwenplaters van trots want Houtman is een 'product' van de blauw witte Meeuwen. Vanuit de A jeugd klom Peter Houtman op tot een internationale vedette die overigens zeker niet te groot is om af en toe nog eens zijn oude cluppie te bezoeken.

Vanuit Baltimore in de Verenigde Staten liet Jan van der Hor weten dat niet alleen het sportcomplex een nog betere uitstraling moet krijgen maar dat ook de prestaties van de selectie elftallen tot grotere hoogten moeten gaan reiken. "Denk mee, geef ideeën aan, zorg voor hogere inkomsten en maak van Meeuwenplaat een nog mooiere club dan het al is" aldus 'Jan Schwalbe' vanuit zijn hotelkamer.

Selectie

Niet alleen Martin Klomp heeft 'bijgetekend'. Ook hulptrainer Michel van Strien en keeperstrainer Alex van Leeuwen blijven volgend jaar bij de Meeuwen. Maar ook de verzorgers John Peelen en Ap Outjes. Voor de 2e selectie is Michel van der Linden aangebleven evenals zijn rechterhand en zeer ervaren leider Ruud Reek. In Hoogvliet kent bijna iedereen wel de namen van de leden van de technische commissie; Ton van Bree, Huug Gouw, Marco Gouw, Karel Koster en René t' Hart.
Kries Hoeblal begeleidt de scheidsrechters en Ron Peute fungeert als assistent scheidsrechter bij het eerste elftal.

Reageer als eerste
Meer berichten