Logo debotlek.nl


Een hardloopwedstrijd als de Halve van Hoogvliet creëert saamhorigheid en zorgt voor een feestje in Hoogvliet! 
Een hardloopwedstrijd als de Halve van Hoogvliet creëert saamhorigheid en zorgt voor een feestje in Hoogvliet! 

Binnenban sponsort Halve van Hoogvliet

Winkelcentrum Hoogvliet verbindt zijn naam aan de Halve van Hoogvliet, de hardloopwedstrijd op vaderdag, 18 juni. "Een hardloopwedstrijd als de Halve van Hoogvliet creëert saamhorigheid en zorgt voor een feestje in Hoogvliet!"

HOOGVLIET - De hardloopwedstrijd wordt dan ook omgedoopt tot de Halve van Winkelcentrum Hoogvliet. En daar zijn de winkeliers maar wat blij mee. ,,Hardlopen is zeer populair en roept bij veel mensen een positief beeld op. Een gezonde levensstijl is belangrijk en daarom dragen wij graag bij aan dit sportieve evenement in Hoogvliet."

Ook verschillende ondernemers zullen hun hardloopschoenen aantrekken. Naast de vijf en tien kilometer, zijn er ook winkeliers die voor de halve marathon zullen gaan. ,,Wat is er leuker dan tijdens de Halve van Hoogvliet door de prachtige omgeving van Hoogvliet hard te lopen of in de zon aan het parcours te staan en je familie, vrienden en ander deelnemers aan te moedigen? Onder de rook van Rotterdam zijn er tenslotte nog vele mooie plekken te vinden."

Inschrijven tot 10 juni!

Inschrijven voor de Halve van Winkelcentrum Hoogvlie kan tot 10 juni via www.halvevanhoogvliet.nl en op de dag zelf in Sportschool De Korte op de Middenbaan Zuid 402 van 09.00 tot 10.30 uur. Eigenaar van de sportschool is Chris de Korte, een fenomeen in de judowereld. ,,We zijn er trots op dat we met Chris mogen samenwerken!''

Reageer als eerste
Meer berichten