Logo debotlek.nl


Goede week voor v.v. Oude Maas

POSITIEVE WEEK VOOR V.V. OUDE MAAS

Geslaagde familiedag en nieuw bestuur

Voetbalvereniging Oude Maas beleefde een positieve week. De vereniging die de laatste tijd geplaagd werd door onder andere het ontbreken van een bestuur heeft deze week weer een nieuw voltallig bestuur gekregen en de vereniging kan weer positief de toekomst in kijken.

Op zaterdag 10 juni vond zelfs de allereerste familiedag van v.v. Oude Maas plaats en dat het zo’n groot succes zou worden, had niemand durven hopen. De toen nog interim-voorzitter Toon Vermeulen en Wethouder Maret Rombout openden de dag door samen met veel jeugdspelers van de vereniging een groot aantal rood-zwarte ballonnen op te laten. De ballonnen, in de clubkleuren van de vereniging, werden opgelaten om aan het begin van deze feestelijke dag de leden van Oude Maas die helaas niet meer onder ons aanwezig zijn, te gedenken. Een gebaar dat paste op een dag waarop iedere familie welkom was.

Na de bijzondere opening stond er een prachtig programma gepland: er waren diverse mixtoernooien voor diverse leeftijdsgroepen waar iedereen aan deel kon nemen, er was een Rad van Fortuin, er was een grote stormbaan die boven de kantine uitstak en waar vanuit alle windstreken kinderen op afkwamen.

Op het Oude Maas-terrein op Sportpark Polder Albrandswaard waren veel kraampjes, die mede dankzij sponsors, konden zorgen voor de inwendige mens. Ook professionele muziek met goede DJ’s kon niet ontbreken en alles bij elkaar werd het door de grote opkomst een heel gezellige dag bij v.v. Oude Maas, dat daarmee het voetbalseizoen afsloot.

v.v. Oude Maas was blij dat er veel vrijwillig(st)ers hebben geholpen om deze dag tot een succes te maken. Ook een aantal sponsors, die de club graag even bij naam noemt, droegen bij aan het succes. Het mooie weer deed de rest. De vereniging zal volgend jaar weer een familiedag organiseren.

Reageer als eerste
Meer berichten