Logo debotlek.nl


Foto: PR

Gratis Bootcamp in Hoogvliet

Gratis Bootcamp in Hoogvliet is dat mogelijk?

Het antwoord daarop is jazeker ! Op dinsdag en donderdag avond van 19:30-20:30 en op zaterdag van 10:00-11:00 kan iedereen meedoen met Bootcamp Bonairepark Hoogvliet.

Het idee hierachter is we het zonde vinden om geld uit te geven aan een sportschool, terwijl we in Hoogvliet de "groene gordel" tot onze beschikking hebben. Deze locatie bestaat uit het ruigeplaatbos, de Heerlijkheid en het Bonairepark.In deze omgeving zijn genoeg "natuurlijke"obstakels waar we dankbaar gebruik van maken, zoals de heuvels en het kunstgrasveld. Vanuit de speeltuin Bonairepark starten we met onze groep die begeleid wordt door iemand die de training bedacht heeft voor die les.Aangezien het allemaal gratis is, en daardoor ooik geen verplichting is, varieert de samenstelling tussen de 4 en soms wel 30 personen. Iedereen kan en mag meedoen ongeacht afkomst, fitheidsniveau en dergelijke. Met enige regelmaat is er een groep die meedoet met hardloop evenementen en obstacle runs, waarbij de "fun factor" hoog in het vaandel staat.

Dik/dun, groot/klein, jong/oud het maakt bij ons niet uit.Kom gewoon een keer langs, en je zal zien hoe leuk het is om mee te doen. Het kost niets, dus wat houdt je tegen?

Voor meer info en een impressie kijk op facebook : Bootcamp Bonairepark Hoogvliet

Reageer als eerste
Meer berichten