Logo debotlek.nl


Meta zoekt een tuin, haar baasje had die niet meer

Hoogvliet/Albrandswaard - Meta is een poes van 6 jaar en 9 maanden. De reden van afstand is dat haar eigenaresse is verhuisd naar een woning zonder tuin, gezien dat Meta een tuin gewend was, was ze niet meer te houden. Niet bekend of ze met andere huisdieren in huis kan. Met kinderen gaat het goed, als het te druk wordt gaat ze naar buiten.

Meta heeft soms kroelmomenten (als het haar uitkomt) en ligt graag naast je op de bank. Ze houdt niet zo van optillen maar accepteert het wel. Thuis slaapt ze graag op de bank of in een mandje, ze is binnen niet echt speels. Tijdens het eten schrokt Meta wel erg, een voerpuzzel is aan te raden, zodat ze kleinere porties binnen krijgt. Dat voorkomt dat ze gaat overgeven.

Meta is een echte buitenkat, vangt ook vogels en muizen (neemt deze ook mee naar huis). Als ze buiten is dan is dit meestal voor langere tijd, ze is een kattenluikje gewend. Heb jij de droomtuin voor Meta? Kom dan eens langs voor een kennismaking.

Voor meer informatie: 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam tot ziens.

Reageer als eerste
Meer berichten