Logo debotlek.nl


Ruimte voor afscheid

Uitvaartzorg Hoogvliet is sinds 2014 actief als uitvaartonderneming in de regio Rotterdam Rijnmond en sinds januari 2015 in het bezit van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart. De klantenwaardering is hoog, een 9,6. Uitvaartzorg Hoogvliet is de eerste lokaal gevestigde uitvaartondernemer in Hoogvliet.

Edwin Smid: "Als geboren en getogen Hoogvlieter is het bijzonder om in Hoogvliet te mogen/kunnen ondernemen als uitvaartondernemer. In 2015 en 2016 organiseerden wij de uitvaartbeurs  "Dood Gewoon", om het taboe rond de dood en de uitvaart te doorbreken en bespreekbaar te maken. Inmiddels vragen mensen al of er dit jaar weer een uitvaartbeurs georganiseerd wordt. Het is goed dat mensen erover nadenken of zij hun uitvaart goed hebben geregeld. Wij hebben in de afgelopen twee jaar gewerkt aan de groei van ons mooie familiebedrijf en wij hebben gemerkt dat wij daarbij het verschil maken. Voor ons reden om de volgende stap te zetten: ons eigen bedrijfspand. Op zaterdag 17 juni hebben wij ons bedrijfspand aan de Hoogvlietse Kerkweg 128a, in Hoogvliet geopend."

"In dit pand is inmiddels ons kantoor gehuisvest", vertelt Edwin verder. "Maar ook beschikken wij daar over een huiselijk ingerichte ruimte waar familie afscheid kan nemen van hun dierbare en over professionele faciliteiten om een overledene te verzorgen en te koelen. Tevens kunnen wij mensen op deze locatie de nieuwe mogelijkheden en vormen van asverstrooiing laten zien, tonen wij nieuwe uitvaartkisten en andere unieke zaken die een afscheid kleur en inhoud geven."

Reageer als eerste
Meer berichten