Logo debotlek.nl


Alle aandacht voor Tiger!

Tiger, een kater die in augustus zijn 4de verjaardag viert. De reden van afstand is allergie. Een leuke kater, gewend aan andere katten maar kan ook zonder, en kinderen van kleins af aan, met honden heeft hij geen ervaring. Tiger slaapt overal en nergens, meestal op de bank, hij speelt liefst met een touwtje, propje, balletje. Hij is gewend naar buiten te gaan, en heeft een goed ontwikkeld jachtinstinct. Zijn dag kan niet meer kapot als hij even sportief achter vogels kan jagen. Hij is wel een beetje territoriaal, en kan soms buiten een gevecht met andere katten aangaan. Het advies is een afgesloten tuin.

Tiger heeft een hoog knuffelgehalte, altijd bereid om even geaaid te worden. Een sociale kat die behoefte heeft aan een goed portie aandacht. Hij zoekt een nieuw thuis met bijpassende tuin. Heb jij de droomtuin voor deze ‘Tijger’?

Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam tot ziens.

Reageer als eerste
Meer berichten