Logo debotlek.nl


Gezocht een gesprekspartner voor Jabba

Jabba, een Bengaal van 11,5 jaar. De reden van afstand is dat Jabba verbaal communiceert, zoals meer Oosterse rassen, iets waar je tegen moet kunnen. Het is een sociaal mannetje, wil graag aangehaald worden en komt lekker knus naast je op de bank liggen.

Opgetild worden vindt hij niet erg prettig maar accepteert het wel. Hij slaapt overal en nergens, op de bank, bed, vensterbank of een mandje. Jabba is niet erg speels meer, en toe met een touwtje, propje of balletje. Een punt van aandacht is dat hij wat gevoelige darmen heeft, vooral als hij gestrest is. Hij krijgt op het ogenblik aangepast voer, voor gevoelige darmen.

De Bengaal is een actieve, wat op zichzelf levende kat die echter wel aandacht vraagt aan mensen die hij vertrouwt. Hij kan zichzelf goed bezighouden. De meeste Bengalen zijn geen schootkatten, kopjes geven en spelen is genoeg. Ze zitten graag op hoge plekken.

Jabba kan bij andere katten, maar is hij zelf wat dominant, dus met een rustige kat is het geen probleem. Honden gaat niet goed, en hij is gewend aan iets oudere kinderen. Het is een buitenkat, en is een luikje gewend. Heb jij de ruimte voor Jabba?

Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam tot ziens.

Reageer als eerste
Meer berichten