Logo debotlek.nl


Foto: stock

Albrandswaard Toernooi weer terug op de voetbal kalender

Op dinsdagavond 22 augustus start het RTV Albrandswaard Toernooi waarin gespeeld gaat worden om de Wout Dijkhuizen bokaal. Het toernooi wordt voor de 16e keer gespeeld maar verdween vorig jaar van de voetbal kalender. RTV Albrandswaard, de lokale omroep binnen de gemeente, heeft dit jaar voor het eerst de organisatie voor haar rekening genomen.

Er zijn twee voorronde wedstrijden. Op dinsdagavond 22 augustus speelt sv WCR op sportpark “De Omloop” in Rhoon tegen vv Oude Maas. Een dag later trapt PSV Poortugaal af tegen vv Rhoon op het sportpark Albrandswaard in Poortugaal. Beide wedstrijden starten om 20.05 uur.

Zaterdag 26 augustus is de grote finaledag. Op het nieuwe kunstgrasveld van vv Rhoon openen de eerste zaterdag elftallen van sv WCR en PSV Poortugaal in een onderlinge wedstrijd de dag.

De troostfinale zal starten om 14.00 uur terwijl de finale om de Wout Dijkhuizen bokaal wordt gespeeld vanaf 16.15 uur.

Rondom de wedstrijden zijn er live optredens van Ben Littlewood ( bekend van The Voice of Holland ), Hans Somers ( bekend van de Pats Boem Show en Veronica TV ) en Country Wilma ( bekend van De Toppers editie 2017) . Ook zal er een kinderplein zijn waar de kinderen zich kunnen vermaken tijdens de toernooidag.

De prijsuitreiking zal rond 18.45 uur worden verricht door Hans Wagner, burgemeester van Albrandswaard.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox