Logo debotlek.nl


Vechtsport Wing Chung: snelle uitschakeling met weinig kracht

Hoogvliet - Heb jij zin om weer lekker te gaan sporten? Maar nu sporten met een doel? Conditie opbouwen en jezelf leren verdedigen? Dan is Wing Chun mogelijk wel iets voor jou! Wing Chun is oorspronkelijk bedoelt om 'de kleinere en zwakkere mens' in staat te stellen zich te verdedigen tegen 'grotere en sterkere tegenstanders'. Dit doet Wing Chun door middel van korte en snelle technieken, waarbij aanval en verdediging tegelijk plaats vinden.

De technieken zijn relatief makkelijk aan te leren en toe te passen. Want op straat heb je te weinig tot helemaal geen tijd om na te denken. Als er iets op je afkomt krijg je een lichamelijke schrikreactie. Wing Chun maakt onder andere gebruik van deze schrikreacties. Hierdoor kent je lichaam onze stijl voor een groot deel al. Je moet het nu alleen nog op de goede manier en moment leren toe passen. Hierdoor zullen ook jouw bewegingen super snel worden. Doordat aanval en verdediging tegelijk plaats vinden wordt het mogelijk om een aanvaller heel snel uit te schakelen met minimale kracht.

Of je nou wilt sporten om gewicht te verliezen, conditie op te bouwen, meer zelfvertrouwen wilt of voor sociale contacten te zijn. Het kan allemaal bij ons. De Wing Chun trainingen zijn multifunctioneel. Zin gekregen om het een keer te proberen? Kom 5 minuten van te voren zodat we elkaar even kunnen leren kennen. Neem sportkleding mee en zo licht mogelijke indoor sportschoenen en de rest loopt vanzelf.

De lessen vinden plaats op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur

Max Havelaarsweg 55

3193 VA Hoogvliet

Als je bij ons lid bent mag je altijd gratis mee trainen op onze school in Rotterdam-Zuid. Kijk op www.vechtsportschoolhoogvliet.nl en meld je aan voor een gratis proefles. Heb je vragen dan kan je altijd gratis bellen naar 0800-946 42 486.
Wij zijn lid van de Nederlandse Wing Chun Federatie, www.wingchun.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox