Logo debotlek.nl


Poca, de dame met een raar loopje.

Poca, een gevonden poes van 13 jaar, een lieve oudere dame. Wat direct opvalt is, ze heeft een ‘raar’ loopje. Bij binnenkomst was ze in een slechte conditie, waaruit blijkt dat Poca een lange tijd is onthouden van een goede verzorging. Ze is door de medische molen geweest inclusief een seniorencheck, echo en röntgenfoto’s maar er is niets wat het rare loopje kan verklaren. Gezond verklaart kan ze nu een eigen thuis zoeken.

Poca heeft een makkelijk karakter, ze laat alles toe, eet goed en is zindelijk. De verzorging van een oudere kat is heel simpel. Geef voeding met minder calorieën. De meeste katten wordt minder actief naarmate ze ouder worden. Weeg de kat regelmatig, als de kat te zwaar wordt, dan wat minder eten geven. Advies eens per jaar een check-up bij de dierenarts te doen, ook als de kat helemaal gezond lijkt, voorkomen is beter dan genezen. Ben jij degene die Poca een paar mooie pensioenjaren kan aanbieden?

Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam tot ziens.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox