Logo debotlek.nl


Dansfit voor 50 plussers – Dansschool Love2Do

Het door Bart Christiaens ontwikkelde Dansfit is een uitdagende en ontspannende combinatie van dans, Yoga, Pilates en Mindfulness. Al enkele jaren zijn de Dansfit lessen, die sinds dit voorjaar zowel in Rhoon als Poortugaal worden gegeven, een groot succes. Bart merkte echter al snel dat de verwachtingen van de 50 plussers anders lagen dan die van de veelal jongere deelnemers . En dat is jammer, want Dansfit is juist voor 50 plussers een uitstekende mogelijkheid om soepel en fit te blijven en op een fijne manier met je lichaam bezig te zijn.

Om aan de mogelijkheden en wensen van 50 plussers tegemoet te komen, heeft Bart Dansfit 50 plus ontwikkeld. In de kern lijkt dit heel veel op Dansfit 18 plus, maar er wordt meer rekening gehouden met de mogelijkheden, wensen en verwachtingen van 50 plussers. Dankzij Bart's grote kennis van houding en spiergroepen kan hij gericht adviezen geven om pijn in spieren en gewrichten te verminderen.

Vanaf donderdag 7 september 2017 (18.15 uur – 19.30 uur) is iedereen van harte welkom voor een gratis proefles in Poortugaal-dorp. Aanmelden kan door een mail te sturen naar bart@love2do.nl. Meer informatie vindt u op www.love2do.nl

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox