Logo debotlek.nl


Ouderdom komt met gebreken!

Kootje, een gevonden kater van een geschatte 13 jaar. Zoals we weten ouderdom komt met gebreken. Het gebrek van Kootje is het niet goed functioneren van de schildklier, een veel voorkomend probleem van een kat deze leeftijd. Gelukkig zijn er goede (en niet dure) medicijnen, er is zelfs speciaal voer voor schildklierproblemen, en de kat kan er oud mee worden. Hij moet wel regelmatig een bloedonderzoek ondergaan, dat is om te bepalen of de dosering van de medicatie goed is.

Weer een voorbeeld dat oudere katten niet voor zichzelf kunnen zorgen. Vooral als ze ziek zijn en niemand ze kan helpen, en ze gaan niet uit zichzelf naar een dierenarts. Kootje krijgt nu genoeg aandacht, iets wat hij heel fijn vindt, en de juiste behandeling gezien zijn leeftijd. Als hij denkt aandacht nodig te hebben, laat hij dat even vocaal weten. Kootje zoekt een fijne plek om zijn pensioenjaren door te brengen. Ben jij ervaren genoeg om Kootje een paar mooie jaren te geven?

Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam tot ziens.

Reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox