Logo debotlek.nl


Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette vormen met elkaar de Wannebiezz en willen niets liever dan zichzelf zijn.
Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette vormen met elkaar de Wannebiezz en willen niets liever dan zichzelf zijn. (Foto: Collectie Joop van der Hor)

Wannebiezz populair in Hoogvliet

In Kralingen hebben ze de Hermes Houseband en in Hoogvliet de onovertroffen Wannebiezz!

HOOGVLIET - Op vrijdag 29 december doen ze voor het eerst na hun uiterst succesvolle optreden tijdens de afgelopen zomer gehouden Participarade Hoogvliet weer aan, dit tot groot plezier van hun nog steeds groeiende schare fans. De Rotterdammers met sterke Vlaardingse roots kunnen in Hoogvliet al sinds hun eerste optreden in Partycentrum de Flamingo niet meer stuk. Vanaf het moment dat zij werden geïntroduceerd aan het Hoogvlietse publiek tijdens een feestavond van de New Yorksteppers hebben de Hoogvlieters hun idolen niet meer los gelaten. Meerdere malen kwamen Arie van Ballegooie, Rocco di Cabrio en Gilles de la Tourniquette terug naar de voormalige eigenzinnige deelgemeente. De 'heren' zijn geboren en getogen op de kermis en trekken nu met hun vrolijke interactieve 'Hollandstalige' liedjesprogramma door Nederland en België. Hun jarenlange vriendschap, de Hollandse gezelligheid en het vrije kermisleven zijn de basis voor een ongedwongen meezingfestijn waarbij niets moet en bijna alles mag.

SJAAN VALKHOF

Soms vliegen ze een speciale gast in, hoewel je van 'gast' eigenlijk niet mag spreken als de sprekend op de Vlaardingse zangeres Sandy Struijs gelijkende Sjaan Valkhof het trio teistert en het publiek amuseert met haar vocale bijdrage. Geheel toevallig is Sandy er zelf op 29 december ook bij dus wellicht zingt het schizofrene duo wel een duet of een solo voor twee. 'La Struijs' is ook nog eens ambassadeur van de Hoogvlietse steppers en trad bij de onthulling van het steppersmonument 'de Stepboom' samen op met Lee Towers in de oude Dorpskerk.

MARCO DE HOLLANDER

Wie ook naar de Flamingo komen zijn Marco de Hollander, inmiddels niet meer weg te denken uit de Hollandse hitlijsten en altijd goed voor een avondje pure gezelligheid vol populaire meezingers, en Perry Zuidam. De Rotterdammer heeft onlangs een nieuwe hitsingle opgenomen.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox