Logo debotlek.nl


Foto: Dierenopvang Rotterdam

Asieldier: Stinkie gaat niezend de feestdagen door

Regio - Stinkie, een kater van 8 jaar, is opgenomen in het asiel na het overlijden van zijn eigenaar. De naam is gegeven omdat hij uit een erg vervuild huis kwam, gelukkig ruikt hij nu lekker en krijgt waarschijnlijk toch een andere naam bij de toekomstige eigenaar. Het is een super kroelkat, en hij vindt het heerlijk als je bij het schoonmaken nog even over hem heengaat met stoffer en blik.

Er zijn natuurlijk ook dingen die hij niet zo fijn vindt, nagels knippen daar maakt hij bezwaar tegen, en in zijn bek kijken laat hij ook niet toe.

Niesziekte

Een punt van aandacht is dat Stinkie last heeft van chronische niesziekte. Dat klinkt erger dan dat het is, katten met chronische niesziekte zijn vaak verkouden. De kat is verder niet ziek en de klachten komen en gaan, worden vaak niet erger. Chronische niesziekte kan besmettelijk zijn voor andere katten maar is niet besmettelijk voor mensen. Daarom wordt Stinkie niet bij andere katten geplaatst.

Binnenkat

Stinkie is een binnenkat en zoekt een leuk appartement waar hij de rest van zijn leven mag blijven. Kan jij deze kanjer een warm thuis aanbieden? En raak je niet in paniek van een beetje niezen? Kom dan eens langs.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact met ons op, telefoon 088-34 37 112 (locatie Rotterdam) of kijk eens op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam.

Meer berichten

Shopbox