Logo debotlek.nl


Lappie is een energieke dame, met bijbehorend karakter.
Lappie is een energieke dame, met bijbehorend karakter. (Foto: Dierenopvang Rotterdam)

Nieuwe lappenmand voor Lappie gezocht

Hoogvliet - Lappie, een poes van 4 jaar, is afgestaan omdat ze niet voldoet aan de verwachting van de vorige eigenaresse. Lappie verbleef twee maanden bij haar. Net als mensen hebben katten een eigen karakter en zijn ze gevormd door wat ze al hebben meegemaakt.

Lappie is een energieke dame, met bijbehorend karakter. Deze poes bepaalt zelf of ze geaaid wil worden en hoelang. Lappie houdt er niet van om opgetild te worden. Voor andere katten heeft ze geen plek in haar drukke bestaan en haar persoonlijke ruimte. Lappie is in contact geweest met kinderen vanaf 6 jaar. Dat leverde geen problemen op.

Jachtinstinct

Lappie slaapt in een eigen mand of een stoel. Ze moet waarschijnlijk wel naar buiten kunnen om haar jachtinstinct op peil te houden en haar energie kwijt te raken. Voor wie geen behoefte heeft aan een schootkat en zelf ook heel zelfstandig is, is Lappie de juiste keuze en een leuke huisgenote.

Informatie

Neem voor meer informatie over Lappie en de andere dieren in het asiel contact met Dierenopvang Rotterdam via telefoonnummer 088-34 37 112 (locatie Rotterdam). Een e-mailbericht sturen kan ook: dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl. Of kijk op: www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam/dierenopvang/asieldieren.

Meer berichten

Shopbox