Logo debotlek.nl


Tot en met 21 januari kunnen waardepunten, liefst geteld en in een envelop, als gift aan de voedselbank worden gedeponeerd in de speciale inzameldozen (Foto: PR).
Tot en met 21 januari kunnen waardepunten, liefst geteld en in een envelop, als gift aan de voedselbank worden gedeponeerd in de speciale inzameldozen (Foto: PR). (Foto: Lionsclub Rhoon Oude Maas)

Inzameling DE-punten op stoom

Albrandswaard - Het inzamelen van DE-waardepunten door de bewoners in regio Albrandswaard komt goed op stoom. Dit is belangrijk want ook na de feestdagen hebben voedselbanken in het hele land behoefte aan pakken koffie in het pakket van hun cliënten. En er liggen in de Albrandswaard en omliggende gemeenten in nog heel veel keukenlades en kasten gespaarde waardepunten te wachten op deze goede bestemming.

Inzameldozen

De lokale inzamelactie in de regio Albrandswaard/Hoogvliet loopt nog ruim twee weken. Tot en met zondag 21 januari 2018 kunnen waardepunten, liefst geteld en in een envelop, als gift aan de voedselbank worden gedeponeerd in de speciale inzameldozen. Deze inzameldozen staan bij bij Meesterbakkers Voskamp in Rhoon, Poortugaal en Hoogvliet; in Rhoon bij de Apotheek, Boekhandel Het Witte Huys en de MCD; in Portland bij Albert Heijn en in Poortugaal bij de Plus Markt. Ook kunnen waardepunten worden gezonden naar of afgegeven bij het postadres van de Rhoonse Lions: Singel 21, 3161 CS Rhoon.

Lionsclub

Lionsclub Rhoon Oude Maas helpt dit jaar voor de eerste maal bij de landelijk inzameling van Douwe Egberts-waardepunten voor voedselbanken. Deze inzameling wordt voor de zesde keer gehouden. Voor de ingezamelde punten ontvangen de voedselbanken pakken koffie (250 gram). Douwe Egberts heeft toegezegd ook dit jaar het totale aantal ingezamelde punten te zullen verhogen. Vorig jaar waren de ingezamelde waardepunten landelijk in totaal goed voor meer dan 100.000 pakken koffie.

Eindstand

De Rhoonse Lionsclub hoopt eind januari een mooie eindstand te kunnen melden.

Meer berichten

Shopbox