Logo debotlek.nl


Foto: Roelof de Vries

Miep zoekt een nieuwe liefde met veel geduld

Miep, een poes van 4,5 jaar, kwam in het asiel terecht na het overlijden van haar eigenaar. Daar woonde ze met een andere kat, maar ze tolereerde alleen die kat en geen andere huisdieren.

Miep vindt alles eng en is nog erg bang. Bij haar vorige eigenaar was zij na vertrouwen en geduld goed te hanteren en aaibaar, maar wilde niet opgepakt worden. Daar gaat wel veel tijd in zitten om het vertrouwen van Miep te winnen. Het is dus geen kat die de eerste avond op je schoot komt zitten.

Stress

Een nieuwe omgeving kan erg stressvol zijn voor een kat. Het belangrijkste is dat je niet verwacht dat Miep vrolijk uit Haar reismandje wandelt en zich meteen gedraagt zoals jij (en zij) graag zou willen.
Miep zou het best geplaatst kunnen worden bij iemand die geen kinderen of andere huisdieren heeft. Heb jij een stabiele omgeving, tijd en geduld om Miep een goed thuis te bieden?

Informatie

Voor meer informatie over Miep of een ander asieldier, kunnen geïnteresseerden contact opnemen met de dierenopvang via het telefoonnummer 088 - 34 37 101 (Rotterdam) of het e-mailadres dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl.

Ook kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen op de website van het asiel.

1 reactie
Meer berichten

Shopbox