Logo debotlek.nl


Het bestuur van Tranen met Tuiten wenst u een gelukkig nieuwjaar
Het bestuur van Tranen met Tuiten wenst u een gelukkig nieuwjaar (Foto: Niko Kok)

Een gelukkig nieuwjaar met Tranen met Tuiten

Het Hoogvlietse 50+ Smartlappenkoor Tranen met Tuiten begon het nieuwe jaar met een drukbezochte en geanimeerde nieuwjaarsreceptie in de repetitieruimte, de kantine van de speeltuinvereniging Zalmplaat aan de Hoekwant.

Hoogvliet - Bestuur en leden wensten elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar waarbij vooral de wensen voor een goede gezondheid een belangrijke plaats innamen. In een korte speech heette voorzitter Hennie van Oosten alle aanwezigen welkom waarbij zij ook even aanstipte dat 2018 weer een druk jaar voor Tranen met Tuiten wordt. Er staan alweer een flink aantal optredens op het programma in o.a. De Flamingo in Hoogvliet, de Vijverhof in Capelle a/d IJssel, een Smartlappenfestival in Amersfoort en het al jaren door Tranen met Tuiten georganiseerde en gratis toegankelijke Snotterfestival op 22 april in De Heerlijkheid in Hoogvliet.

Dirigente Wijnie Smits greep de gelegenheid aan om de kortgeleden 85 jaar geworden Riet Andrea in de bloemetjes te zetten. Niet alleen voor haar verjaardag maar ook omdat zij nu het oudste lid van Tranen met Tuiten is. Riet wil, als het even kan nog lang doorgaan bij Tranen met Tuiten. Het bestuur van het in 2004 opgerichte koor wenst alle fans, en dat zijn er nogal wat, een gelukkig Nieuwjaar. Ook zijn muzikanten met onverschillig welk instrument die zich kunnen vinden in het repertoire van Tranen met Tuiten nog steeds welkom om eens kennis te komen maken. Gerepeteerd wordt er elke donderdagavond van 20.00 – 20.30 uur bij Speeltuin Zalmplaat, Hoekwant 30 in Hoogvliet. Meer info op http://tranen-met-tuiten-hoogvliet.nl/.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox