Logo debotlek.nl


Phoeby zit te luisteren
Phoeby zit te luisteren (Foto: Roelof de Vries)

Phoeby geeft gratis advies bij een lekker hapje

Phoeby, is een ex-moederpoes van 2,5 jaar oud die een thuis zoekt. Ze heeft een paar maanden geleden voor een mooi paar nakomelingen gezorgd. Nu de kittens groot genoeg zijn en zij gesteriliseerd is, is het tijd om ook voor haar een ‘forever home’ te zoeken.

Regio - Het is een kat die als ze je kent heel erg naar de eigenaar trekt. Ze kan ook erg goed kletsen en houd erg van eten. Dus als je wat problemen kwijt wil kan Phoeby onder genot van een lekker hapje jou voorzien van haar advies.

Kroelkat

Phoeby houdt absoluut niet van andere dieren in huis, ze heeft het liefst een plekje voor zichzelf alleen, waar ze alle aandacht krijgt. Het is een hele lieve kroelkat maar als je te lang aait kan ze wel een knauw geven om aan te geven dat het genoeg geweest is.

Dat is de reden dat ze beter niet bij kinderen geplaatst kan worden. Phoeby wil graag een huisje met tuin waar ze haar energie een beetje kwijt kan. Kan jij Phoeby onder jouw hoede nemen?

Informatie

Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen via het telefoonnummer 088-34 37 101 (Rotterdam) of het e-mailadres: dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl.
Kijk ook eens op de website van de dierenopvang: www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-rotterdam.

reageer als eerste
Meer berichten

Shopbox