Badminton nu voor iedereen bij PBC Boomgaardshoek

Met ingang van het nieuwe jaar 2018 heeft PBC Boomgaardshoek nieuwe abonnementen geïntroduceerd, die beter aansluiten op de wensen van enthousiaste sporters. Zo is het nu mogelijk een kennismakingsabonnement aan te schaffen, zonder meteen voor een heel seizoen lid te moeten worden of kun je een strippenkaart aanschaffen. Sowieso mag iedereen die het badminton eens wil proberen, bij PBC Boomgaardshoek tweemaal gratis en vrijblijvend mee spelen. Daarna is er dus volop keus.

Hoogvliet - Het kennismakingsabonnement is twee maanden geldig en kost 40 euro. Na de twee maanden kun je kiezen voor het definitieve lidmaatschap of voor de 10-strippenkaart. Met de strippenkaart, die 55 euro kost, kun je ook spelen op alle speeldagen van PBC Boomgaardshoek. Bovendien krijg je met de Rotterdampas ook nog eens 25 euro korting op het jaarlidmaatschap. Ook kent PBC een zogenaamd studententarief, speciaal voor studenten die alleen in het weekend (vrijdag/zondag) kunnen spelen. Vrijdag 19 januari organiseert de Hoogvlietse badmintonclub een introductie avond, waarop geïnteresseerde sportievelingen, kennis kunnen komen maken met de badmintonsport en met de vereniging, die dit seizoen alweer 35 jaar bestaat.

Wat ook leuk is, is dat het eerste team van PBC dan een competitiewedstrijd speelt, zodat ook het wedstrijdspelen kan worden gevolgd. Vrijdagavond om 18:00 uur is de jeugd van harte welkom en de oudere jeugd vanaf een jaar of 14 is welkom vanaf 19:30 uur. Volwassenen kunnen vanaf 20:30 uur terecht en zullen worden opgevangen door onze leden. Voor meer informatie over de vereniging en onze open avond, kijk op onze vernieuwde website www.pbcboomgaardshoek.nl

Meer berichten