Tulpenfeest bij Intratuin
Tulpenfeest bij Intratuin (Foto: PR)

Kom in de stemming met tulpenfeest bij Intratuin

Zaterdag 20 januari is het Nationale Tulpendag en dat moet gevierd worden volgens Intratuin Rhoon. Daarom organiseert zij op zaterdag 20 januari een tulpenfeest met verschillende activiteiten om deze kleurrijke bloeiers in het zonnetje te zetten. Het tulpenseizoen trappen we zo met z'n allen af, om al langzaam in de voorjaarsstemming te komen.

Rhoon - Pluk je favoriete kleur met bol en al, zo blijven ze langer vers. Leuk om samen met de (klein)kinderen te doen. Je betaalt € 1.99 voor 10 stuks. Wees er dus op tijd bij, want op is op!

Workshop tulpenkrans maken
Maak met kleurrijke tulpen een prachtige lentekrans! Deze workshop is op inschrijving en kost €15 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Ze starten om 10:00 en om 14:00 uur. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan bij de servicebalie: 010-5017755.

Kidsworkshop tulpenschilderij stempelen
De kinderen kunnen tijdens het Tulpenfeest een eigen tulpenschilderij maken met aardappels en verf op canvas. De workshop kost €2,50 per persoon, inclusief een drankje en wat lekkers. Je kunt meedoen om 13:00 en om 14:30 uur. Wil je hier graag bij zijn? Meld je dan aan bij de servicebalie: 010-5017755.

Meer berichten