Foto: Pixabay

Sport nieuws: Meeuwenplaat en Klomp uit elkaar

Meeuwenplaat en Martin Klomp zullen aan het eind van het seizoen uit elkaar gaan. Na 2 seizoenen van prettige samenwerking stopt de uitstekende trainer die immer goede resultaten behaalde bij de diverse clubs die hij onder zijn hoede had. Ook bij Meeuwenplaat doet hij weer uitstekend werk.


Hoogvliet - In zijn eerste jaar leek hij al succesvol maar door schorsingen en blessures was de te smalle selectie niet in staat dit op te vangen en viel het team net buiten de prijzen. Een periode titel werd net gemist en de uiteindelijke zesde plaats was niet goed genoeg om zich te plaatsen voor promotie wedstrijden. Dit seizoen gaat het crescendo met de Meeuwen en werpen de trainingen en zijn strakke discipline vruchten af. De ploeg heeft uit 11 wedstrijden liefst 31 punten behaald en speelt verzorgd en aanvallend voetbal en scoort ook veel goals.
Tijdens het trainingskamp in Esbeek bij Tilburg in het afgelopen weekend hebben club en trainer dit in goed overleg besloten en zal Meeuwenplaat op zoek moeten om een nieuwe trainer aan te trekken. Het niveau Klomp is Meeuwenplaat goed bevallen en wil

de club op deze weg doorgaan en minimaal een stabiele 2e klasser worden. Er zijn ook gesprekken gevoerd met onder andere aanvoerder Wesley van Gils en Yoeri Rombouts en tijdens het trainingskamp heeft Yoeri aangegeven ook volgend seizoen bij Meeuwenplaat te zullen spelen ondanks interesse van enkele hoger spelende clubs.
Uiteraard willen Meeuwenplaat en Martin Klomp na de winterstop de goede resultaten een vervolg geven en willen zij als kampioen en als kampioenen maker de uitstekende samenwerking beëindigen. Positieve gesprekken met 2e trainer Michel van Strien, keepers trainer Alex van Leeuwen, het medische team Ap Outjes en John Peelen, trainers en leiders van het 2e elftal Michel van de Linden, Willem Lagendijk en Ruud Reek wekt de verwachting dat allen zullen bijtekenen.

Meer berichten