Dansen op een walsje of swingen op een foxtrot. Het kan allemaal op muziek van Bill Bakers Big Band
Dansen op een walsje of swingen op een foxtrot. Het kan allemaal op muziek van Bill Bakers Big Band (Foto: Joop van der Hor)

Swingen met Bill Baker's Big Band in de Flamingo

HOOGVLIET - Op zondagmiddag 28 januari is het weer zover! Lekker de voetjes van de vloer en dansen op de aanstekelijke muziek van Bill Baker's Big Band in Partycentrum Flamingo in Hoogvliet.

"Bij zowat elk live optreden horen we het de mensen zeggen: 'Wat is het toch heerlijk om te dansen op de muziek van een echte ouderwetse Big Band". Bill Baker alias Wim Zweekhorst, leider en oprichter van de BBB-Band brengt al 31 jaar 'All over the World' en dicht bij huis herkenbare Big Bandmuziek. Is het niet om op te dansen dan wel om te luisteren en naar te kijken. Het is niet de eerste keer dat orkestleider Wim Zweekhorst met zijn uit doorgaans 16 muzikanten en 2 zangeressen bestaande orkest in Partycentrum de Flamingo optreedt. "We komen hier graag. Een leuke zaal met ruim podium en een prima ambiance. Onze mensen genieten er zelf ook elke keer van' aldus Zweekhorst enthousiast.

KAARTEN RESERVEREN

De middag begint om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Kaarten kunnen gereserveerd worden a 8 euro via 010-4163320 of terplaatse aan de zaal. Pal voor de deur is er voldoende parkeergelegenheid en de bus stopt nagenoeg voor de deur. Wie met de metro komt: uitstappen op station Zalmplaat (5 min. lopen). Part centrum Flamingo is te vinden aan de Lengweg 150 in de Hoogvlietse wijk Meeuwenplaat. www.partycentrumflamingo@.nl.

Meer berichten