Foto: Dierenopvang Rotterdam

Vuurwerkslachtoffer zoekt nieuwe liefde

Spencer is een kater van 8 jaar en werd al een tijdje verzorgd door iemand in de buurt waar hij gevonden is. Hij is slachtoffer geworden van het vuurwerk van oud en nieuw. Spencer kwam binnen gewond aan zijn staart, de staart was verbrand en zat er niets anders op dan de staart de amputeren.
 

Gelukkig is hij net zo lief zonder staart. Hij heeft wat trauma opgelopen tijdens zijn hachelijk avontuur, Spencer is nog steeds wat schrikkerig. Begrijpelijk en met wat TLC (Tender Loving Care) oftewel geduld en toegewijde verzorging zal het wel minder worden.

Hij is sociaal met andere katten, en is helemaal verliefd op een van de poezen in de cattery. Omdat Spencer lang heeft rondgezworven zal hij het wel fijn vinden als hij zo nu en dan naar buiten kan. Hij zoekt een eigenaar waar hij het volgende vuurwerk binnen kan blijven. Wil jij de nieuwe liefde van Spencer worden?

Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon 088-34 37 101 (Rotterdam) of emailadres dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl je kunt ook een kijkje nemen op onze website.

Meer berichten