Foto: Paul Schipper

Badminton Rhoon scoort in competitie

Na een korte onderbreking gedurende de feestdagen heeft badmintonvereniging BCN Rhoon in het kader van de Hoeksche Waard Competitie de draad weer opgepakt. Beide teams zijn de afgelopen periode weer actief geweest en geprobeerd om een zo goed mogelijk resultaat te behalen.

Het eerste team deed uitstekende zaken door de uitwedstrijd tegen BSM uit Maasdam met 6-2 te winnen. Afgelopen vrijdag traden zij wederom in het strijdperk om deze keer een thuiswedstrijd in sporthal Rhoon te spelen tegen Puba uit Puttershoek. Marijke en invalster Saskia, wisten één dames dubbel met winst af te sluiten. Ook de heren, Chris en Rinie, behaalden hetzelfde resultaat. Met een tussenstand van 2-2 kon het dus nog alle kanten op. Helaas voor badmintonvereniging Rhoon werden de resterende partijen, ondanks verschillende driesetters, verloren zodat een 2-6 nederlaag het eindresultaat werd.

Team 2 haalde onlangs een verdienstelijk gelijkspel, 4-4, tegen Niton. Aanstaande vrijdag komt BC Krammer uit Oude Tonge op bezoek in Rhoon. De rackets en shuttles kunnen bij team 2 dan weer uit de tassen gehaald worden om de strijd aan te gaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur. Aanmelden kan via de website.

Meer berichten