Lekker een Breezer!
Lekker een Breezer! (Foto: Roelof de Vries)

Breezer zoekt een plekje met uitzicht

Breezer, is een poes van 10,5 jaar en komt uit een groep van 4 katten en een hond. De reden van afstand is een relatiebreuk. Twee van de katten zijn al geplaatst, en Breezer zit in de cattery nog samen met Shivas een poes van 18,5 jaar (die niet wilde poseren voor de fotograaf). Breezer is lekker aaibaar, maar geen schootkat en optillen is een ramp, daar raakt ze helemaal van in paniek. Ze kan bij katten en honden maar niet bij kinderen. Het is een binnenkat en zindelijk.

Breezer had last van een verhoogde nier waarde, en krijgt nu aangepast voer, dat slaat goed aan, en moet ze het de rest van haar leven op dieetvoer. Dieetvoer is niet veel duurder dan een goed kwaliteit voer, behalve brokjes is er (om de kat te verwennen) natvoer. Breezer zoekt een riant appartement met goed uitzicht! Eventueel samen met haar huisgenote Shivas.

Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon 088-34 37 101 (Rotterdam) of emailadres dierenopvang.rotterdam@dierenbescherming.nl je kunt ook een kijkje nemen op onze website.

Meer berichten