Foto: Enrico Stout

Stem op de Stichting Beachsporten in Hoogvliet

De Stichting Beachsporten in Hoogvliet (die ETC, Nikantes en YUM hebben opgericht) is door het ING Nederland Fonds geselecteerd om mee te doen aan de actie Help Nederland Vooruit. Nederland is verdeeld in 52 regio’s. In elke regio strijden 5 Stichtingen om de 1e plaats in hun regio.

Hoogvliet - De Stichting staat momenteel 2e (goed voor € 3.000,00) en maakt nog kans op de 1e plaats (€ 5.000,00) als er deze week nog mensen stemmen. De Stichting Beachsporten in Hoogvliet zou graag een Bar Container willen realiseren op het Beachcourt waar iedereen vanaf deze zomer dan gebruik van kan gaan maken. Stemmen is heel eenvoudig via de onderstaande link. Je kunt stemmen tot en met zondag 11-02-2018. Je kunt 1x met 1 e-mail adres stemmen. Je kunt 20x stemmen per 1 IP adres.
Iedereen heeft wel meerdere emailadressen. Stem dus met al je emailadressen. Vergeet niet je stem te bevestigen via je emailadres, anders telt je stem niet. Op zaterdag 10-03-2018 (tijdens NLDoet) is de prijsuitreiking op het ING kantoor te Hoogvliet. Dan zal bekend gemaakt worden op welke plaats de Stichting geëindigd is. Om te stemmen ga je naar:

https://www.helpnederlandvooruit.nl/doel/stichting-beachsporten-in-hoogvliet

Namens ETC, Nikantes en YUM (en de Stichting Beachsporten in Hoogvliet) willen wij iedereen nu alvast enorm bedanken voor je stem.

Meer berichten