Foto: Dierenopvang Rotterdam

Jackie is dol op gezelschap, behalve met eten

Jackie, een leuke Jack Russell van 6,5 jaar. Afgestaan omdat zijn eigenaresse ongeneeslijk ziek is en niet meer voor hem kon zorgen. Hij is dol op gezelschap en is niet graag te lang alleen, dan gaat hij piepen. Jackie is speels met een balletje of een kluif. Het afgeven van speeltjes en botjes vindt Jackie wel wat lastig en daarom kan je het beste met hem ruilen. Eten doet hij het liefst alleen en in rust, want hij wil zijn etensbak nog weleens verdedigen.

Regio - Wanneer Jackie wordt opgehaald voor een wandeling, wordt je enthousiast begroet. Buiten neemt hij graag het voortouw en huppelt al snuffelend voor je uit aan een lange lijn. Jackie kent de basiscommando’s. Loslopen heeft hij nooit gedaan, als hij iets interessant ziet, wil hij er soms achter aanrennen. Jackie vindt het heerlijk om zo nu en dan lekker op je schoot te springen en zich te laten kroelen.

Jackie maakt aan één oog geen traanvocht aan en daarom moet dit oog enkele malen per dag gezalfd worden, dat is een blijvend probleem. Je kunt zijn oog goed zalven als je geen dwang uitoefent en voldoende geduld en tijd hebt. Jackie zoekt een thuis zonder kleine kinderen en andere huisdieren. Een actieve nieuwe eigenaar en Jackie niet te vaak alleen thuislaat. Vind je het behandelen van zijn oog geen probleem? Dan staat de mand van Jackie bij jouw thuis!

Voor meer informatie kan je contact opnemen via telefoon 088-34 37 101 (Rotterdam) of e-mailadres hondenafdeling.rotterdam@dierenbescherming.nl of kijk op de website van het asiel.

Meer berichten