Prijswinnaars Clubtoernooi
Prijswinnaars Clubtoernooi (Foto: Bert)

Clubtoernooi PBC Boomgaardshoek goed geslaagd

Op vrijdag 9 en zondag 11 februari is bij de Hoogvlietse badmintonclub PBC Boomgaardshoek het jaarlijks terugkerende clubtoernooi gespeeld. Het leuke van dit evenement is dat het toernooi wordt georganiseerd voor de seniorleden, maar dat ook de gevorderde jeugdleden hieraan deelnemen. De jeugd speelt haar eigen dubbelpartijen onderling, maar er is ook een onderdeel waarbij aan een seniorspeler een juniorspeler wordt gekoppeld.

Hoogvliet - Jong en oud spelen dus met en tegen elkaar en dat levert vaak geweldig leuke en spannende wedstrijden op. Hiermee bereikt de vereniging dat integratie van de jeugdspelers met de senioren vlekkeloos en als vanzelf verloopt. Tijdens dit gezellige toernooi, waarbij Albert Heijn XL Hoogvliet ook dit jaar weer de gezonde innerlijke mens verzorgde, worden bij de senioren onderling dubbels gespeeld en singles. Met name bij de single wedstrijden is het interessant om te zien wie zich het komende jaar als clubkampioen mag noemen.

Na een spannende finalewedstrijd tegen de bij PBC teruggekeerde Jeffrey Abutan, wist Mark Groenendijk de eerste plek te behalen en daarmee werd Mark de clubkampioen. Kelly Vastenhout liet zich niet van de wijs brengen en wist als jeugdspeelster alle favorieten te verslaan. In een spannende driesetter, versloeg zij Stephanie van Eijk en werd clubkampioen bij de dames. De overige uitslagen zijn: Jeugd dubbel: 1e plaats Anjali Chauthi en Jesse Rijsdijk, tweede plaats Qibei van der Ploeg en Mees van Brakel. Combi dubbel: 1e plaats Qibei van der Ploeg en Harrie Warbout, tweede plaats Jasper Weeda en Mark Groenendijk. Gemengd dubbel: 1e plaats Michelle Hsu en Jeffrey Abutan, tweede plaats Ilse Kerpels en Jeroen Vermoen. Dames dubbel: 1e plaats Kelly Vastenhout en Marjo van Oort, tweede plaats Michelle Hsu en Mariëtte Venekamp. Heren dubbel: 1e plaats Jonathan Verhelst en Harrie Warbout, tweede plaats Marcel Dobbelaar en Alfred Abutan.

Een andere prijs die jaarlijks wordt uitgereikt is de aanmoedigingsprijs. Deze wordt uitgereikt aan degene die het afgelopen seizoen het meest positief is opgevallen door zijn of haar prestaties, ontwikkeling of inzet voor de vereniging. Dit jaar ging de altijd felbegeerde prijs naar Kelly Vastenhout. Wil je meer weten over onze vereniging, kom dan eens langs of kijk op onze website www.pbcboomgaardshoek.nl.

Meer berichten

Shopbox