Damesteam PBC Boomgaardshoek wint

Na vele jaren heeft badmintonclub PBC Boomgaardshoek eindelijk weer een damesteam in de voorjaarscompetitie. Romy, Rianne, Ha, Lisa, Marjo en Stephanie zullen zich tot het einde van het seizoen inzetten om de eer van PBC Boomgaardshoek hoog te houden.

Hoogvliet - De eerste wedstrijd werd zondag gespeeld tegen Hillegom. De eerste twee dubbels werden gespeeld door Romy en Stephanie en door Lisa en Marjo. De eerste dubbel werd eenvoudig gewonnen in twee sets. De tweede dubbel ging moeizamer, maar na een zenuwslopende derde set, wisten de dames de partij binnen te halen. Een goede start en tijd voor de singles. Stephanie speelde tegen een sterke invalster en wist helaas niet te winnen. Rianne die wat geïntimideerd was door de harde slagen van de tegenstandster, verloor de eerste set, maar kwam goed terug en won de tweede en derde set gemakkelijk.

Ha speelde ook een spannende partij waarin de eerste set verloren werd, maar wist in een spannende tweede en derde set de winst te pakken. Lisa was meteen goed op dreef en won gemakkelijk in twee sets. Met een tussenstand van 5-1 was de wedstrijd al gewonnen, maar moesten er nog twee dubbels gespeeld worden. Rianne en Romy troffen een sterke dubbel, maar pakten wel de winst. Ook Marjo en Ha wonnen ruim van de tegenstandsters. Met een 7-1 overwinning konden de speelsters van PBC Boomgaardshoek tevreden naar Hoogvliet terugkeren. Kijk voor meer informatie over PBC Boomgaardshoek op www.pbcboomgaardshoek.nl.

Meer berichten

Shopbox