De beste vriend van de mens is een hond. De beste vriend van een geit is een pony! (Foto: Piet-Hein Out)
De beste vriend van de mens is een hond. De beste vriend van een geit is een pony! (Foto: Piet-Hein Out)

Wil je kaartjes winnen voor het Magic Circus?

Rotterdam - Het Magic Circus komt er aan! Met de nieuwe voorstelling: 'Hoe dan?!'. Er zijn onder meer acts met luizen, met een koffer en er is een heus mini-paard. Het circus is vrijdag 23 februari tot en met zondag 25 maart te zien op allerlei pleinen in Rotterdam, en in Capelle. En we geven kaarten weg!

Marlene Dietrich en Hildegard Knef zongen 'Ich hab noch einen Koffer in Berlin'. Dat geldt ook voor Maguic Circus, aldus de circusorganisatie in een enthousiaste aankondiging. 'Overal waar Magic Circus kwam, heeft men nog koffers staan. In één dezer koffers zit zelfs het recept voor wereldvrede, nog opgeschreven door de Osmeens/Italiaanse voorvaderen van de circusdirecteur. Maar welke koffer was het ook alweer?'

Magic Circus werkt niet met wilde dieren, dat is immers verboden. Maar toch maakt men zich wat zorgen. 'Mogen luizen nog wel schitteren in de circuspiste of is dat ook al door Den Haag verboden'? De luizen zelf zijn wild enthousiast, maar kwalificeert hen dat als wilde dieren?'

Behalve optredende luizen, is er stijgt ook een piccolo als kofferspecialist tot ongekende hoogte. Je gelooft je ogen niet bij evenwichtskunsten en handstanden en zelfs de waakhonden blijken multifunctioneel geschoold. Een geitje en een mini-paard zijn beste maatjes. Jofri verbluft met zijn goocheltrucs en komische talent. In de zoektocht naar het recept voor wereldvrede wordt zelfs een leugendetector ingezet.
Het circus is te zien op allerlei verschillende plekken: op het Deliplein in Katendrecht van vrijdag 23 tot en met 25 februari, in Capelle a/d IJssel aan de P.C. Boutenssingel van woensdag 28 februari tot en met 2 maart, in Schiebroek op het Rododendronplein van zaterdag 3 tot en met 7 maart, in Prinsenland op de Prins Alexanderlaan van vrijdag 9 tot en met zondag 11 maart, in Overschie van dinsdag 13 tot en met 15 maart in het Sidelingepark, in Nesselande aan de Siciliëlaan van vrijdag 16 tot en met 21 maart en in het Vroesenpark van vrijdag 23 tot en met zondag 25 maart.

Wil je kaartjes winnen voor het Magic Circus? Mail je gegevens (plus welke voorstelling je wilt: Deliplein of Vroesenpark) naar redactie.bl@persgroep.nl!

Meer info over prijzen en kaartverkoop via www.magic-circus.nl.

Meer berichten

Shopbox