Popkoor Prestige Rotterdam met spraakmakende show in Theater Zuidplein

Op zaterdag 10 maart is Theater Zuidplein het decor voor een uniek en spetterend project: Popkoor Prestige. Bijna drie jaar na de start van de Rotterdamse afdeling van deze mega-popkoororganisatie zijn het 100-koppige koor en de professionele band klaar voor de eerste spetterende show. Dit is de kans op een avondlang muzikaal genieten en een kennismaking met dit unieke concept.

Popkoor Prestige heeft in korte tijd koren opgestart door heel Nederland. Rotterdam was als één van de eerste steden aan de beurt en is in goed gezelschap van circa twintig andere lokale groepen. Ze waren reeds te zien in Paradiso en op tv. Er worden uitsluitend recente hits gezongen, steeds in het kenmerkende arrangement van oprichter en artistiek directeur Ton van Diepen. Hij gaf dirigent Rob de Jong het stokje in handen om van de voorbereiding voor deze show een succes te maken.

Van Diepen: “De naam Prestige geeft eigenlijk al aan dat we de lat hoog leggen. Dit is terug te zien in het repertoire, de uitvoering en de show eromheen. Zo bestaat het repertoire uit prachtige ballads en up-temponummers. Alle leden van het koor zijn zeer gepassioneerd en werken hard om de songs van bijvoorbeeld Pink, Kensington, The Script en Justin Timberlake prachtig te laten klinken.”

Het concertprogramma “The Show” van Popkoor Prestige Rotterdam vermeldt een avondlang hits van koor en band, maar ook verrassende solo’s, visuals en dans.

Na dit concert is er weer ruim plaats voor nieuwe leden.

10 maart 2018: Popkoor Prestige Rotterdam. Theater Zuidplein, Rotterdam (grote zaal), aanvang 21.00u

Tickets via www.zuidplein.nl

Meer berichten

Shopbox