Logo debotlek.nl


Foto: Martin Marcus

Op naar de 40.000 krabbels voor een betere ontsluiting!

Spijkenisser en ondernemer Remon van Bree is alle ellende rond de haperende bruggen meer dan zat. Door zijn werkzaamheden in de automatisering, heeft hij contacten met veel (transport) ondernemingen in de hele regio.

Nissewaard – "Die bedrijven klagen massaal steen en been over de nieuwe Botlekbrug, waardoor hun vrachtwagens soms uren voor de slagbomen stilstaan," zegt van Bree. "Als er gevaarlijke stoffen in de vrachtwagen zitten, moeten deze trucks door de regelmatige storingen 100 kilometer omrijden." Maar ook andere bedrijven worden regelmatig geconfronteerd met het feit, dat de medewerkers niet op tijd op het bedrijf kunnen zijn. Remon van Bree: "Omdat ik zoveel klachten van ondernemers, bedrijven en bewoners hoor, ben ik een eigen petitie gestart. Ik streef ernaar om ten minste 40.000 handtekeningen te verzamelen, zodat we in Den Haag ook gehoord worden. We zijn al aardig op weg, want eind vorig week waren we de 6.000 handtekeningen al ruim gepasseerd!

Via de volgende link kunt u ook uw handtekening onder deze petitie zetten. https://petities.nl/petitions/verbetering-ontsluiting-nissewaard-en-omgeving?locale=nl. Als dat niet lukt, gaat u eerst naar petities.nl. Dan zoekt u naar: 'Verbetering ontsluiting Nissewaard en omgeving' en zet uw handtekening. Maar doe het wel, want we willen allemaal een echte oplossing voor dit probleem!"

reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox