Ontmoeten en ontdekken tijdens de Week tegen de Eenzaamheid

Van donderdag 27 september t/m zaterdag 6 oktober is het de Week tegen de Eenzaamheid: een jaarlijks initiatief van Coalitie Erbij: hét nationale samenwerkingsverband rond eenzaamheid. Tijdens deze week staan talloze organisaties op voor méér ontmoetingen en minder eenzaamheid. Ook in Hoogvliet besteden we daarom extra aandacht aan activiteiten die in het teken staan van ontmoeting.

Wat schenkt u?
De kick-off vindt plaats op donderdag 27 september op de markt van Hoogvliet. Hier bent u van harte welkom om tussen 10:00 – 15:00 uur samen met andere buurtbewoners een kopje koffie of thee te drinken op ons pop-up straatterras. Wat schenkt u de ander? Een compliment, een wens?

Kledingruilparty: gezellig, duurzaam én goed voor je portemonnee!
Heeft u stapels kleding in uw kast die u niet meer draagt? Geef uw kleding een tweede leven en vernieuw uw garderobe tijdens de kledingruilparty op zaterdag 29 september van 10:00 – 13:00 uur in Huis van de Wijk De Zevensprong! Er zijn pasruimtes aanwezig. Het laatste uur heeft u de mogelijkheid om kleding te (ver)kopen.

Muzikale middag met Saskia en Serge
Op dinsdag 2 oktober bent u vanaf 15:00 uur van harte welkom in Huis van de Wijk De Zevensprong. Die middag treden namelijk Saskia & Serge op. Zij zijn onder andere bekend van ‘’t Kleine café aan de haven’ en 'Zomer in Zeeland'! Kosten €17,50 inclusief maaltijd. Het belooft weer een gezellige middag te worden.

Spelen met het gezin tijdens de Kidsclub
Voor kinderen van 4-12 jaar organiseren we op woensdag 3 oktober van 14:00 – 16:00 uur de Kidsclub. Tijdens deze gezellige woensdagmiddag activiteit kunnen kinderen uit de buurt met elkaar spelen, knutselen en luisteren naar verhalen die voorgelezen worden door vrijwilligers. Na de creatieve activiteiten gaan we naar buiten waar de kinderen kunnen buitenspelen. Ouders zijn van harte welkom! Kosten €0,50 per kind.

Doet u gezellig mee met deze activiteiten? Neem voor meer informatie contact op via: 010 - 820 88 73.

Meer berichten