Komende zaterdag staan er geen boksers in de ring maar drie comedienes welke met elkaar een cabaret batlle aangaan. Foto: Joop van der Hor
Komende zaterdag staan er geen boksers in de ring maar drie comedienes welke met elkaar een cabaret batlle aangaan. Foto: Joop van der Hor (Foto: Joop van der Hor)

Cabaret bij Schildkamp

Zaterdag 12 oktober staan er geen boksers in de ring bij boksvereniging Schildkamp maar drie comedienes welke met elkaar een cabaret batlle aangaan. Bloed komt er niet aan te pas. Maar wel zweet van het harde werken en de tranen van het lachen! Het beloofd weer een doldwaze avond te worden in de boksschool van ome Jan en zijn zoon, steun en toeverlaat John Schildkamp. De zaal gaat open om 19.00 uur en het programma start om 20.00 uur. Entree: € 20,00. De organisatie van de benefiet is in handen van de Lionsclub Rhoon / Oude Maas.

HOOGVLIET- De zijkant bij het parkeerterrein is onlangs voorzien van een prachtige muurschildering. Maar binnen en buiten de boksschool aan de Aveling 110 (Oudeland) moeten aantal dingen vernieuwd worden, zoals de achterkant van het gebouw. Ook zijn een aantal educatieve computers voor de lessen van Opboxen dringend aan vervanging toe"zegt John Schildkamp. "En de bokslicenties die elk jaar betaald moeten worden aan de boksbond kosten ook menige euro. Dus doelen zat, alleen niet het geld ervoor" aldus John die op de foto alvast een petje lijkt te hebben opgezet. Het is inmiddels de 5de keer, en dit jaar voor het eerst 3 dames die de ring in gaan om rake grappen uit te delen, bestaande uit Ellen Dikke, Janneke Jager en Jennifer Evenhuis. Met elkaar vormen zij de cabaretgroep 'Strong Woman'. Initiatiefnemer Guus Halk, zelf bokser en vader van een boksende zoon hoopt op een volle bak. Er zijn nog een beperkt aantal kaarten beschikbaar via 06-55842755.

Meer berichten