Aveling gedeeltelijk afgesloten

Vanaf half oktober tot eind december wordt het regenwaterriool op de Aveling vervangen. De rioolbuizen zijn oud en aan vervanging toe. Ter hoogte van de rotondes met de Speerreep, de Bovensim en Rietbroek vinden de werkzaamheden plaats.

Hoogvliet - Zonder enige overlast zijn deze werkzaamheden niet uit te voeren. De nieuwe riolering kruist de Aveling op twee plaatsen. Hierdoor wordt een gedeelte van de Aveling (Rietbroek-Bovensim) tijdelijk afgesloten. Tijdens deze afsluiting wordt een omleidingsroute ingesteld. Deze route loopt via de Bovensim, de Kruisnetlaan, de Horsweg en de Lengweg. Dit wordt met behulp van gele tekstborden aangegeven. Deze omleiding duurt maximaal twee weken.
Ook in de Speerreep, de Bovensim, de Pending, de Rietbroek en de Doggersbank wordt de weg opgebroken. De wegen worden zo kort mogelijk opgebroken, zodat het verkeer weinig last ondervindt van deze afsluiting. Ook hier worden omleidingen ingesteld. Deze afsluitingen duren enkele dagen.
Vragen of opmerkingen? Neem contact op met communicatieadviseur Ilse van den Berg via zalmplaat@rotterdam.nl of 06 18 29 40 15.

Meer berichten