Geef je op voor de Shell Pernis Kinderraad!

Heb jij altijd al eens willen weten hoe een olieraffinaderij werkt? Ben jij gek op proefjes? Of wil je misschien later wel werken in de techniek? Dan is de Shell Pernis Kinderraad wat voor jou. Je kunt je vanaf nu aanmelden!

Pernis - Jaarlijks organiseren Shell Pernis en de Kleine Ambassade de Shell Pernis Kinderraad. De Kinderraad bestaat uit een groep kinderen uit groep 6, 7 en 8 uit Schiedam, Vlaardingen, Hoogvliet, Spijkenisse, Poortugaal, Albrandswaard en Pernis. Kinderen kunnen zich nu aanmelden voor de Kinderraad van het jaar 2018-2019. Als een kind wordt gekozen krijgt deze in de periode van november tot en met maart 2018 op zes woensdagmiddagen themalessen. Bijvoorbeeld over werken in de techniek, veiligheid en duurzaamheid. Deze lessen zijn in Schiedam of in Spijkenisse. Ook gaan ze naar Shell Pernis toe voor een excursie en krijgen ze een exclusief kijkje achter de schermen. Na deze lessen werken de kinderen samen later in het jaar een advies voor Shell Pernis uit.
Kinderen die een plaats willen in deze Kinderraad en nog dit jaar in groep 6, 7 of 8 zitten worden verzocht om dan voor 31 oktober een mail te sturen naar het e-mailadres: harmenvandewetering@dekleineambassade.nl met daarin vermeld naam, leeftijd, telefoonnummer, school en een korte motivatie.

Meer berichten