Andre van Veelen voorzitter van Nikantes overhandigt bloemen, oorkonde en een speld in verband met 50 jaar lid van het KNKV en Nikantes van Sijtje Groeneveld
Andre van Veelen voorzitter van Nikantes overhandigt bloemen, oorkonde en een speld in verband met 50 jaar lid van het KNKV en Nikantes van Sijtje Groeneveld (Foto: Ella Ameling)

Sijtje Groeneveld 50 jaar lid Nikantes

Ze is inmiddels 83 jaar oud en speelt jeu de boule altijd nog heel erg graag elke woensdagmiddag en elke zondagmiddag bij Nikantes. Tijdens de laatste Algemene Leden Vergadering van Nikantes ontving Sijtje Groeneveld woonachtig in Poortugaal, bloemen, een oorkonde en een speld uit handen van voorzitter Andre van Veelen.

Hoogvliet/Albrandswaard - Sijtje is maar liefst 50 jaar lid van het Koninklijk Nederlands Korfbalverbond en van korfbalvereniging Nikantes. Ook Cees Houwerzijl kreeg een oorkonde, omdat hij al 25 jaar lid is van het korfbalverbond. En heel bijzonder: ook vier spelers van het Nikantes G team zijn inmiddels 25 jaar lid van het KNKV en van Nikantes. Ook zij ontvingen op een later moment van Nikantes een oorkonde en een speld.

Meer berichten