Badminton Rhoon, team2 speelt in de blauwe shirts
Badminton Rhoon, team2 speelt in de blauwe shirts (Foto: Paul Schipper)

Mooie resultaten Badminton

Het tweede team van badmintonvereniging BCN Rhoon heeft dankzij een spectaculaire overwinning en een zwaar bevochten gelijkspel een flink aantal punten binnen gehaald. De wedstrijden werden gespeeld in het kader van de Hoeksche Waard Competitie.

Rhoon - Een uitwedstrijd in Klaaswaal tegen VTO Cromstrijen vormde de eerste uitdaging voor de spelers uit Rhoon. Het krachtsverhoudingen waren duidelijk gezien de einduitslag dat resulteerde in een 8-0 overwinning. Slechts één van de acht partijen diende in een derde set te worden beslist maar ook deze viel de kant van BCN Rhoon op.

Afgelopen vrijdagavond was het andere koek omdat koploper PBC Ridderkerk op bezoek kwam in sporthal Rhoon. De heren dubbel van Ronald en Charlie ging verloren in 6-21 en 10-21. De volgende heren dubbel waarin Micha van de partij was leek een kopie van de eerste dubbel: 6-21 en 11-21 verlies. Gelukkig lukten het de dames wel de overwinning binnen te halen waardoor het halverwege de stand van 2-2 op het scorebord prijkte.

De vier resterende mix partijen zouden de beslissing geven. Dankzij een uiterste krachtinspanning wisten Charlie en Maria in de laatste partij van de avond een winnende derde set te realiseren. Een uiteindelijke 4-4 eindstand berekende een keurig resultaat voor BCN Rhoon tegen de koploper. Na afloop werd er gezamenlijk nog een hapje en drankje genuttigd.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website van www.bcnrhoon.nl. Naast de competitie teams zijn de leden onderling actief met badminton wedstrijden. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal. BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 19.30 in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat. Sporthal Rhoon is met de fiets goed bereikbaar en ligt op een steenworp afstand van het metrostation Rhoon. Daarnaast zijn er voldoende parkeerplaatsen pal voor de deur. Aanmelden kan via de website maar spontaan langskomen op één van de speelavonden is ook mogelijk.

Meer berichten