TeamNathatlie fietst 2-7 juni 2019 de Alpe d'HuZes ter nagedachtenis aan Nathalie. Vlnr Dina van Baren, Steven Blokland en zus Ilona Schuller
TeamNathatlie fietst 2-7 juni 2019 de Alpe d'HuZes ter nagedachtenis aan Nathalie. Vlnr Dina van Baren, Steven Blokland en zus Ilona Schuller (Foto: Team Nathalie)

Steun Team Nathalie

Nathalie Schuller was ruim 1,5 jaar een erg betrokken en enthousiast teamlid van TeamTussenwater en BuurtBestuurt Tussenwater. Ze hielp mee bij de organisatie van activiteiten die bijdragen aan de leefbaarheid van de Hoogvlietse wijk Tussenwater. Op 21 november jl. zou Nathalie 40 jaar zijn geworden. Dit had ze willen vieren met een groot feest, maar dat heeft helaas niet meer zo mogen zijn.

Door Yvonne Schults

Hoogvliet – Begin 2018 ging Nathalie met buikklachten naar de dokter en in mei werd eierstokkanker bij haar geconstateerd. Hoewel ze de chemokuur met vertrouwen tegemoet zag, bleek de kanker zo agressief dat zij 17 augustus na een zeer kort ziekbed is overleden. Tijdens haar ziekte heeft Nathalie met haar zus Ilona gesproken over samen de Alpe d'HuZes fietsen in 2020, als ze weer beter zou zijn. Nu Nathalie er niet meer is, wil zus Ilona Schuller toch fietsen ter nagedachtenis aan haar zus en om geld bijeen te brengen t.b.v. onderzoek naar kanker. Ilona wil echter komend jaar al meedoen, 2-7 juni 2019. Ze doet dit samen met vriendin Dina van Baren en vriend en trainer Steven Blokland van Steve's Gym (Gadering Hoogvliet, waar ze altijd samen kwamen). Twee vrijwilligers, Bianca Meulenkamp en Irene Caïro, zorgen voor lichamelijke en geestelijke ondersteuning. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor Team Nathalie, lopen er diverse acties. Bianca Dool-Valken, TeamTussenwater en BuurtBestuurt: "Ik kende Nathalie goed en wil zoveel mogelijk geld ophalen voor Team Nathalie. Daarom heb ik samen met andere leden van TeamTussenwater de lapjesactie bedacht". Op de kerstmarkt die 19 december gehouden wordt op basisschool 't Prisma (17.00-20.00 uur) zal het voltallige Team Nathalie aanwezig zijn. Ze verkopen lapjes stof van 14x5 cm voor €1,= per stuk, waarop mensen een persoonlijke boodschap schrijven. Van alle lapjes wordt een groot spandoek gemaakt, dat in bocht 21 van de Alpe d'Huez wordt gehangen, als extra stimulans voor de fietsers.

Meer berichten