Kerst-inn bijeenkomst in Rhoon.
Kerst-inn bijeenkomst in Rhoon. (Foto: )

Kom Erbij Kerst-inn op Eerste Kerstdag in Rhoon

In navolging op de Kom Erbij bijeenkomsten organiseert Esperanza in samenwerking met de Maranathakerk op Eerste Kerstdag een Kom Erbij Kerst-inn in Rhoon. Kerst is een periode waarin veel mensen elkaar ontmoeten en het gezellig met elkaar hebben. Toch zijn er ook mensen die met die dagen alleen zijn of zich alleen voelen en die gezelligheid missen. Daarom zeggen wij: Kom Erbij!

Albrandswaard - Vanaf 12.30 uur is iedereen hartelijk welkom in de hal van de Maranathakerk, Kleidijk 2 in Rhoon. In een sfeervolle entourage gezellig met elkaar koffie drinken, eten, naar muziek luisteren en tussen door even naar leuke kerstbeelden kijken.

Een spelletje doen of gewoon met elkaar praten. Alles in het teken van de ontmoeting en verbinding. Neem gerust een vriend(in) of buur mee naar de Kerst-Inn in Rhoon. Er zijn geen kosten aan verbonden. De Kerst-inn duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Zijn er mensen die er graag bij willen zijn, maar het is niet mogelijk om op eigen gelegenheid te komen, deze mensen kunnen dan contact opnemen via het onderstaande telefoonnummer. Aanmelding is niet beslist nodig, maar dit wordt door de organisatie wel op prijs gesteld. Telefoonnummer voor aanmelden, meer informatie of informatie over vervoer: 06-20393418. Dit kan ook door een e-mail te sturen naar het volgende e-mailadres: komerbijalbrandswaard2018@gmail.com.

Meer berichten