Wolfert van Borselen bestaat 50 jaar en viert dit met reünies. Op de foto de aula van Wolfert Dalton/Caland Lyceum.
Wolfert van Borselen bestaat 50 jaar en viert dit met reünies. Op de foto de aula van Wolfert Dalton/Caland Lyceum. (Foto: Wolfert Dalton)

50-jarig Wolfert van Borselen houdt grote reünies

Regio - De Wolfert van Borselen scholengroep bestaat 50 jaar en ter gelegenheid daarvan worden twee reünies georganiseerd. Op 25 mei en 15 juni 2019 kunnen oud-leerlingen en (oud-)medewerkers elkaar ontmoeten in hun oude school.

Op 25 mei wordt in het schoolgebouw aan de Bentincklaan, nummer 280, de reünie van Wolfert College - inclusief de ISK -, Wolfert Tweetalig, de RISS en hun voorlopers gehouden. Die voorlopers zijn de scholen die in 1968 zijn opgegaan in de openbare scholengemeenschap Wolfert van Borselen. Dit zijn Mathenesser-hbs, Willem de Zwijger-hbs, Herman Heijermans-ulo, Vlaggeman-(m)ulo en Dr. De Jager-ulo.

Wolfert Dalton

Op 15 juni wordt een reünie georganiseerd voor Wolfert Dalton en zijn voorloper het Caland Lyceum. Deze vindt plaats in het gebouw van Wolfert Dalton aan de Argonautenweg, nummer 55.

Lessen oud-docenten

Overdag kunnen reünisten lessen van oud-docenten volgen, een klassenfoto laten maken en bijkletsen met oud-klasgenoten en (oud-)medewerkers. 's Avonds is er een warm buffet, zijn er gezellige barretjes en kunnen de voetjes van de vloer tijdens de disco.

Meert informatie

Meer informatie op de speciale reüniewebsite. Ook voor entreekaarten en het speuren naar oud-klasgenoten. De website voor Wolfert College, Wolfert Tweetalig en Riss is wolfert-college.heefteenreunie.nl en voor Wolfert Dalton is wolfert-dalton.heefteenreunie.nl.

Meer berichten