538 betaalt trapbekleding voor Quyten uit Poortugaal die in de douche in slaap viel.
538 betaalt trapbekleding voor Quyten uit Poortugaal die in de douche in slaap viel. (Foto: )

538 betaalt rekening van Quyten

Poortugaal - Quyten Deelen was op kerstavond tot diep in de nacht gaan stappen en wilde nog even een snelle douche nemen voor hij zijn bed indook. Hij was zo ontzettend moe dat hij onder de douche in slaap viel, precies op het doucheputje en met de kraan nog open.

Toen zijn vriendin een paar uur later wakker werd en een kijkje ging nemen, stond ze in de gang al met haar voeten in het water. Quyten stuurde de rekening voor nieuwe trapbekleding in naar 538 voor 'Hierrr Met Je Rekening' en zijn naam werd vanochtend door Frank Dane in de uitzending genoemd. Quyten belde binnen 15 minuten naar de studio waardoor de rekening van €740,58 volledig wordt vergoed.

Na de dure decembermaand en als start van een mooi 2019 betaalt Radio 538 deze maand rekeningen van luisteraas zolang er een grappig, mooi, stoer of bizar verhaal achter zit. Luisteraars kunnen via 538.nl de rekening insturen inclusief toelichting. Iedere werkdag wordt tussen 07.00 uur en 19.00 uur in elk programma één naam genoemd. Diegene moet binnen 15 minuten naar de studio bellen om de rekening te claimen, anders gaat de aasgieren-lijn open en kunnen andere luisteraars het bedrag claimen. 'Hierrr Met Je Rekening' is van maandag 7 tot en met vrijdag 25 januari iedere werkdag tussen 07.00 uur en 19.00 uur te horen op Radio 538. Rekeningen kunnen tot en met 24 januari 17.00 uur worden ingestuurd via 538.nl.

Meer berichten